Na Zmajevima svijet ostaje – priključi se!

Na Zmajevima svijet ostaje – priključi se!

Pokrenuli smo kampanju za izgradnju Zmajevog gnijezdaprvog hrvatskog kazališnog klastera za djecu i mlade!

Zaista smo ponosni da prvi u Hrvatskoj pokrećemo ovaj hvalevrijedan projekt kojim ćemo kulturu podići na višu razinu, neovisnoj sceni dat ćemo mogućnost da se razvija, a najvažnije od svega, djeci i mladima omogućit ćemo središte okupljanja na Medveščaku 2 koje će poticati raznolikost, različite estetike, hrvatsko stvaralaštvo, međugeneracijsku suradnju, kreativnost, inovativnost, održivi razvoj u kulturi, nova zapošljavanja, raznovrsne radionice i još mnogo toga!

Nataša Janjić, Ines Bojanić, Jasna Bilušić, Lana Šarić i ostale poznate ličnosti, kao i razni mediji, već su podržali i prenijeli informaciju o crowdfundig kampanji koju smo pokrenuli 1. srpnja i koja će trajati sve do 15. kolovoza, a o kome se radi pogledajte ovdje!

Kampanja je samo u prvih 10 dana dostigla već 25% od zacrtanog iznosa, a za što sve prikupljamo sredstva i zašto je ovo zaista važan projekt za kulturu pročitajte na Indiegogo platformi!

Pozivamo sve kojima je stalo do kulture za djecu da doniraju bilo koji iznos te da pomognu izgraditi Zmajevo gnijezdo kako bismo našim najmlađima ponudili ništa manje od izvrsnosti na jednome mjestu! A zauzvrat darujemo ulaznice za predstavu po izboru, ili pak ulaznice za sve premijere ili pak predstavu u vašem sponzorskom znaku… ma uostalom sve provjerite ovdje!

Svakako pročitajte koji su nas mediji popratili klikom na pojedini medij (svaki vodi na objavljeni sadržaj): Teatar.hr, Novi list, Večernji list, Jutarnji list, Poslovni dnevnik, Kritikaz, HRT1 u emisiji Hrvatska uživo, Crowdfunding.hr, Klinfo.hr, Poslovni savjetnik i drugi.

Umjesto jedne kave, ovdje donirajte za Zmajevo gnijezdo, vrlo je lako!

i ne zaboravite, oko za oko, Zmaj za kulturu!

Comments are closed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com